likro logo

Specialisten bij likro / Tapas Carnis

Op 1 augustus 2019 staan de volgende specialisten weer voor u klaar om antwoord te geven op al uw vragen. Tevens is Carnis aanwezig met een Tapas bar.

Tapas (Carnis)

Carnis®, gezonde voeding voor uw hond en kat. Onze natuurlijke kwaliteitsvoeding wordt gemaakt met uitgebalanceerde natuurlijke grondstoffen.

Voedings deskundige (into the wild)

Mijn visie is dat voor gezonde voeding niet alleen de macro-nutriënten van belang zijn (koolhydraten, vetten, eiwitten), maar zeker ook, en misschien wel vooral, de micro-nutriënten (vitamines, mineralen, spoorelementen, enzymen, aminozuren). Deze kleine stofjes hebben een ontzettende grote invloed op het wel of niet optimaal functioneren van lichaam en geest.

Osteopaat (rijkunst in balans)

Rijkunst in Balans biedt een totaalpakket voor hond, paard en ruiter.

Dit pakket bestaat uit:

  • Osteopathie hond
  • Osteopathie paard
  • Instructie in de klassieke rijkunst
  • Sportmassage voor het paard (JMM)
  • Sportmassage voor de ruiter

Trimsalon / vachtverzorging (de mobiele trimtruck)

De Mobiele Trim Truck Een volledig ingericht hondentrimsalon op wielen, zodat uw huisdier voor de deur getrimd kan worden door een gediplomeerd hondentrimster. Het enige wat ik van u nodig heb is een stopcontact en een ruime parkeerplaats voor de deur of dichtbij uw huis.

Hondenschool (hondenschool tilburg)

Bij Hondenschool Tilburg worden diverse cursussen aangeboden, waarbij de honden zonder corrigeren en m.b.v. de clickermethode worden getraind. Samen met haar team bestaande uit (hulp-)instructeurs die allen o.a de opleiding tot Kynologisch Instructeur aan de Martin Gaus Academie hebben gevolgd, staat zij als hoofdinstructeur garant voor kwalitatief hoge, leerzame en leuke cursussen.

Ook heeft zij sinds 26 jaar een hondenuitlaatservice in Tilburg.