likro logo

Over ons

Aangenaam, wij zijn Mark Liauw-Anjie en Peter Kroos. Samen vormen wij Likro. Geen gewone dierenwinkel, maar een speciaalzaak voor hond en kat die zich toelegt op natuurlijke, gezonde voeding en deugdelijke producten voor uw huisdier.

Ingegeven door slechte ervaringen namen wij zo’n zes jaar geleden de voeding van onze honden onder de loep. Wat begon als een klein onderzoekje werd al gauw een studie. Wat bleek: veel voedingsfabrikanten nemen het niet zo nauw met de gezondheid van uw hond en kat. De markt wordt overspoeld met producten van erbarmelijke kwaliteit, met amper voedingswaarde, vol nutteloze granen en schadelijke geur-, kleur-, en smaakstoffen en andere ongezonde toevoegingen.

Dat moest anders kunnen! Een speciaalzaak met alleen natuurlijke, gezonde producten, zo luidde onze missie. Een winkel waar u verantwoorde voeding koopt, vol vitamines, mineralen en andere belangrijke bouwstoffen voor uw hond en kat. Met een uitgebreid assortiment gezonde versvleesproducten en droogvoer met een hoog vleesgehalte, dat behalve zeer voedzaam ook nog eens erg smakelijk is.

Wij zijn er trots op u te melden dat we in onze missie zijn geslaagd. Het resultaat: Likro, een winkel vol natuurlijke, gezonde voeding en deugdelijke producten. Zorgvuldig door ons gewogen en voor u geselecteerd. Als rechtgeaarde dierenliefhebbers hopen wij door onze aanpak een bijdrage te leveren aan de gezondheid van uw hond en kat.

Graag ontmoeten wij u in onze winkel.

Ons team

Peter Kroos

Opgegroeid met verschillende diersoorten (honden, kippen, eenden, geiten, schildpad, vissen). Vandaar is mijn passie ontstaan voor dieren. De hond en kat hebben mijn voorkeur, maar zoals je ziet vind ik alle dieren fantastisch. Bij alle dieren zag ik hoe beter de kwaliteit van het voer, hoe beter de kwaliteit van het leven.

Mark Liauw-Anjie

Ik ben opgegroeid met verschillende hondenrassen. Maakt niet uit of het een kruising is of een rashond, veel honden die ik kende waren niet echt gezond. Ik zag bij mijn eigen honden wat een betere kwaliteit voer met ze deed. Ze kregen een betere vacht, minder kwaaltjes en ze werden levendiger. Ik denk dat het inderdaad klopt “WAT JE EET IS WAT JE BENT ”. De gezondheid is natuurlijk ook afhankelijk van de omgeving (hoe opgevoed) en de genen.